Ongeveer ons

Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Xi'an Huance Automation Technology Co., Ltd.

Krijgen Druktransmitter & Elektromagnetische debietmeter Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

  • Wereldwijd

Type Business

  • Fabrikant

Andere details

  • Merken : HCATM
  • Aantal werknemers : 80~120
  • Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
  • Opgericht Jaar : 2007
  • Export pct : 30% - 40%

 

Co. van de de Automatiseringstechnologie van Xi'anhuance, Ltd wordt gevestigd in High-tech de Ontwikkelingsstreek van Xi'an - de Vrijhandelsstreek, China, werd gevestigd in 2007. Huancespecialiseert zichinhetonderzoekendeontwikkelingvanvloeibareultrasonedebietmeter, gasultrasonedebietmeter, Coriolis-massadebietmeter, elektromagnetischedebietmeter, draaikolkdebietmeter, turbinedebietmeter, endezendervan hetradarniveau.

 

Van Bedrijfs huance drie eenheden

1.Foreign handelsafdeling
HCATM heeft een krachtig team van de buitenlandse handelsverkoop, die zich op hogere de industrieervaring baseren en de betrouwbare producten, worden de producten uitgevoerd naar meer dan 30 landen.

2.Industrial automatiseringsafdeling
GM-SCADA integreerde gegevensverzameling en het controleplatform dat door het bedrijf wordt ontwikkeld kan snel op verschillende de industriegebieden worden toegepast om het verrichtingsmateriaal ruim te controleren en te automatiseren ter plaatse. De geproduceerde sensoren zijn wijd gebruikt in energiemijnbouw en verwerking met meer gecentraliseerde automatisering, energieproductie, en transmissie, de systemen van de watermilieubescherming, geautomatiseerd productie en beheer, automatisch toezicht en beheer op voedsel en farmaceutische productieprocessen, gemeentelijke techniek, bruggen, sporen, enz.-controle en controle.

3.Scientific onderzoeksinstellingzaken
meer dan tien jaar, heeft HCATM een groot aantal geavanceerde het testen producten en oplossingen voor binnenlandse ruimte, wapens, schepen, stroom, kernfysica en universiteiten, en andere onderzoekinstituten en instellingen, verstrekt en en knopen voor verscheidene significante nieuwe modellen op ruimte en de wapensgebieden ontwikkeld. De opdrachtvoltooiing speelt een belangrijke rol en door gebruikers hoogst erkend.

 

 

Contactgegevens